28. April, 2024

Dvoboj očkov pripadel Robertu.

V soboto, dne 27. 4. 2024, se je v prostorih biljardnice Kaval odigral tretji krog 1. lige. V disciplini devetke se je pomerilo 28 tekmovalcev, med najboljših osem pa so se uvrstili Roberto Bartol (Bistrc), Maks Benko (Direkt), Matjaž Erčulj (Kbl), Simon Tomažič (Bistrc), Miha Zajc (Kbl), Matej Brajkovič (Kbl), Boštjan Satler (Devetka Maribor) in Matej Kovač (Direkt). Več o tem delu tekmovanja si lahko ogledate tukaj.

V prisrčnem finalu dveh mladih očkov sta se pomerila Roberto Bartol in Simon Tomažič in četudi je bilo finale dokaj enosmerno (7:0) in se je Roberto ponovno veselil naslova najboljšega, pa je Simonu prav tako uspel zelo dober rezultat po sicer daljši odsotnosti iz tekmovalnega biljarda.

Tretji mesti sta si tokrat razdelila, zdaj že redni inventar na zmagovalnem podiju, Maks Benko in Matjaž Erčulj.

Česttike prvaku za naslov, vsem medaljisot, seveda tudi vsem nastopajočim, biljardnici Kaval pa se zahvaljujemo za lepo pogostitev.

1900
Boštjan Satler